ΠΙΣΩ
ΚΟΛΟΜΠΑΡΗ

Κωνσταντίνα Κολόμπαρη

Η Κωνσταντίνα Κολόμπαρη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992 και μεγάλωσε στην Κάρυστο. Είναι απόφοιτος του τμήματος κλασικής φιλολογίας της φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από πολύ μικρή άρχισε τις μουσικές της σπουδές παρακολουθώντας μαθήματα πιάνου, χορωδίας και θεωρητικών στη μουσική σχολή Εύας Βασιλοπούλου, ενώ  το 2015 έλαβε το πτυχίο του πιάνου με βαθμό Άριστα παμψηφεί (τάξη Εύας Βασιλοπούλου).

Επίσης έχει λάβει πτυχίο αρμονίας και αντίστιξης από το Τονικό ωδείο Παλλήνης με καθηγητή τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ωδείου Βασίλη Ράπτη.

Η Κ. Κολόμπαρη συνεχίζει τις σπουδές της στο πιάνο σε διπλωματικό επίπεδο με καθηγητή τον Κώστα Αναστασόπουλο στο Τονικό ωδείο Παλλήνης.  Είναι επίσης εξωτερική συνεργάτιδα του ωδείου.

Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια μουσικοκινητικής αγωγής, μουσικής προπαιδείας, θεατρικής αγωγής- δημιουργικής απασχόλησης, ειδικής αγωγής αλλά και σεμινάριο πιάνου με τον πιανίστα Διονύση Μαλλούχο.

Τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται επαγγελματικά στον χώρο της μουσικής ενώ έχει δώσει πολλά προσωπικά ρεσιτάλ πιάνου σε Ελλάδα και εξωτερικό ( Κάρυστος, Ιτέα, Άμφισσα, Μονπελιέ Γαλλίας). Έχει εργαστεί επίσης ως συνοδός – πιανίστας χορωδιών πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και τη  Ρουμανία.

Είναι υπεύθυνη των τμημάτων πιάνου, μουσικοκινητικής αγωγής, φωνητικών συνόλων και μιούζικαλ στον Πολιτιστικό Μουσικό Σύλλογο Καρύστου “Καλλιτεχνικοί Ορίζοντες”. Επιπλέον παρέχει τις υπηρεσίες της στον τομέα της μουσικής σε ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα του δήμου Καρύστου.