ΠΙΣΩ
nikimandelia

Νίκη Μανδελιά

Flamenco

Η Νίκη Μανδελιά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Στην ηλικία των 6 ετών έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τον κλασσικό και μοντέρνο χορό και ακουλουθεί το σύστημα Royal Academy of Dancing και Imperial Society Teachers of Dancingγια 11 χρόνια.
Παράλληλα με τις Πανεπιστημιακές της σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, αρχίζει να ασχολείται με το Flamenco.Φοιτεί πλάι στην Ισπανίδα χορεύτρια Mariela Carreteroγια 10 χρόνια. Ταυτόχρονα παρακολουθεί πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια και μαθήματα με πολλούς μεγάλους δασκάλους του είδους όπως:Farruquito, Juana Amaya,Belen Maya, Rosario Montoya La Farruca, Manolo Marin, Leono rLeal, Concha Jareno, Rosa Belmonte, Torombo, Selene Munoz κα.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το Flamenco. Λαμβάνει μέρος σε χορευτικές παραστάσεις ενώ παράλληλα διδάσκει την τέχνη αυτή, σε παιδιά και ενήλικες, επικεντρώνοντας τόσο στην ανάπτυξη των σωματικών δεξιοτήτων, της τεχνικής και της μουσικότητας, όσο και στην ανάπτυξη της επικοινωνίας, της πειθαρχίας και της αυτογνωσίας.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ