ΠΙΣΩ

“The  Piano  Family

Ομαδικό μάθημα Πιάνου για παιδιά 4 – 7 ετών με τη Marina Gyra στο Τονικό Ωδείο.
✅ Εκμάθηση Πιάνου
✅ Σολφέζ – Τραγούδι
✅ Ακουστικά παιχνίδια
✅ Συμμετοχή γονιού

📞 2106033825 – 2107787484

Ξεχάστε όσα ξέρατε για τη διδασκαλία πιάνου!
Με το νέο ομαδικό πρόγραμμα “Τhe Piano Family” το πιάνο γίνεται παιχνίδι και διασκέδαση! Kάθε μαθητής έχει το δικό του πιάνο και μαθαίνουμε τα κομμάτια όλοι μαζί παρέα. Καλλιεργούμε τη φωνή και το αυτί μας τραγουδώντας σολφέζ και τραγούδια. Μαντεύουμε νότες και ρυθμούς παίζοντας έξυπνα μουσικά παιχνίδια. Μαθαίνουμε τις νότες, τις αξίες και τις μουσικές έννοιες με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Παρέα με τον γονιό, που συμμετέχει κι εκείνος μαζί μας. Ενισχύουμε τη φαντασία μας μέσα από τον αυτοσχεδιασμό και τη μουσική δημιουργία. Συνεργαζόμαστε με τους συμμαθητές μας και κάνουμε τους καλύτερους μουσικούς φίλους!

 

Φιλοσοφία της Pianofamily είναι να δημιουργήσει ευτυχισμένους και ολοκληρωμένους πιανίστες κάθε ηλικίας με ουσιαστική μουσική γνώση, ανάπτυξη και κατάρτιση, με στόχο τη δημιουργική τους εξέλιξη.Το ομαδικό μάθημα πιάνου είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους μαθητές της πιο τρυφερής ηλικίας. Το γεγονός ότι οι μαθητές διδάσκονται μέσα σε ομάδα και με τη συμμετοχή του γονέα είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για τις μικρές ηλικίες, γιατί νιώθουν ότι βρίσκονται στο φυσικό και ασφαλή τους χώρο. Μέσα από μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία ο κάθε μαθητής αποκτάμε τον πιο διασκεδαστικό τρόπο όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα τον εξελίξουν μουσικά και θα ενισχύσουν τη φαντασία και τις εκφραστικές του δυνατότητες.

Αν είσαι 4-7 ετών έλα κι εσύ στο πιο ολοκληρωμένο μουσικό πρόγραμμα!

 

Η Μαρίνα Γύρα έχει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία πιάνου στην Ελλάδα και στο Παρίσι. Ο παιδαγωγικός της στόχος είναι να αναδείξει τα προσωπικά χαρίσματα κάθε μαθητή. Χτίζει μαζί του την πιανιστική τεχνική με βάση την εργονομική κίνηση και την αρμονική λειτουργία των χεριών και ολόκληρου του σώματος.

Παράλληλα βοηθάει τους μαθητές της να μελετούν αποτελεσματικά και να κατανοήσουν κάθε μουσικό έργο ώστε η ερμηνεία τους να αναδεικνύει το συναίσθημα και τη μουσικότητά τους. Μαθητές της έχουν βραβευθεί σε διαγωνισμούς πιάνου και σύνθεσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Έχει πλούσια εμπειρία και στη διδασκαλία μουσικής σε παιδιά μικρής ηλικίας. Είναι επίσης συγγραφέας βιβλίων για πιάνο. Διοργανώνει ατελιέ για την αποτελεσματική μελέτη του πιάνου, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να προοδεύσουν πιο εύκολα και πιο ευχάριστα. 

Παράλληλα με τη μουσική δραστηριότητά της, η Μαρίνα Γύρα είναι πιστοποιημένη δασκάλα Pilates και διοργανώνει σεμινάρια και μαθήματα Pilates για μουσικούς.